Usuwanie konta Dianique
Aplikacja: Dianique (iOS, Android) · Dostawca: Yahor Fadzin
Specjaliści i członkowie zespołu — w aplikacji
1. Otwórz aplikację Dianique i zaloguj się. 2. Przejdź do: Profil → Konto. 3. Na dole ekranu wybierz „Usuń konto” i potwierdź. Usunięcie konta właściciela przestrzeni roboczej usuwa także tę przestrzeń wraz z klientami, wizytami, zdjęciami, portfolio i stroną rezerwacji. Usunięcie konta członka zespołu usuwa tylko jego konto — dane salonu pozostają u właściciela. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji kupionej w App Store lub Google Play — anuluj ją w ustawieniach konta Apple lub Google.
Klienci — w serwisie rezerwacji
Zaloguj się na www.dianiquebeauty.com i przejdź do: Konto → Ustawienia → Usuń konto. Wpisy prowadzone przez specjalistów, u których rezerwowałeś wizyty, pozostają u nich — o ich usunięcie możesz poprosić specjalistę lub nas.
Bez dostępu do aplikacji — e-mailem
Napisz na [email protected] z adresu e-mail przypisanego do konta, z prośbą o usunięcie konta. Możemy poprosić o potwierdzenie, że konto należy do Ciebie. Odpowiadamy w ciągu 30 dni.
Co usuwamy i co zachowujemy
• Dane konta i — dla właściciela — wszystkie dane przestrzeni roboczej usuwamy niezwłocznie, a z kopii zapasowych w ciągu 30 dni. • Dane rozliczeniowe wymagane przepisami podatkowymi przechowujemy przez 5 lat. • Korespondencję z pomocą techniczną i reklamacje przechowujemy przez 3 lata od zakończenia sprawy. • Statystyki bez danych identyfikujących (np. anonimowe statystyki odwiedzin) nie są powiązane z kontem. Szczegóły: Polityka prywatności, §7 i §9.

